Det gule Pakhus

Når dere er mettet på skattejakt og badeland, kan The Reef servere en lekker middag i vår nyoppussede restaurant Det Gule Pakhus. Her blir det servert klassisk, god mat i hyggelige og rolige omgivelser, enten dere er et større middagsselskap eller ønsker en stille og romantisk middag for to.

Med synlige bjelker og utsikt til den gamle vinkjelleren, der det også er muligheter for å slappe av med en drink, har Det Gule Pakhus bevart sin rustikke sjarm i den historiske bygningen og komplettert med klassisk skandinavisk design.

Temaet for menyen er “grill”, og vi kan by på en rekke velsmakende retter til gunstig pris. Til lunsj blir det servert klassiske danske retter, som “pariserbøf”, “stjerneskud” og “smørrebrød”. På kvelden kan dere velge fra à la carte-menyen som består av spennende retter inspirert av sesongens ferske råvarer. Dere kan også velge spesialmenyen med Jamie Oliver-tema, som er utviklet gjennom et kulinarisk og kreativt samarbeid med den britiske kokken.

Menyen

Vi tilpasser menyen etter sesongens råvarer. Du finner gjeldende meny her.

Frokost i rolige omgivelser.

Gjester som reiser uten barn, kan spise frokost i restaurant Det Gule Pakhus kl. 7.00–10.30. Her kan dere nyte en stille og rolig start på dagen. (Gjelder i helger og ferier.)

Åpningstider

Det Gule Pakhus er åpent:
lunsjtid alle dager kl. 11.30–15.00
på kvelden torsdag, fredag og lørdag kl. 17.30–21.30

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på
e-post: restaurant.thereef@scandichotels.com
tlf. +45 98 43 32 33

Bestilling