Rommene

Eventyrbadet er foreløpig stengt, hotellet er åpent.
The Reef har 210 lyse og fine rom som er innredet i skandinavisk stil. Alle rommene er fullt utstyrt med eget bad med dusj, tv og arbeidsplass samt gratis trådløst nett. På rommene finner dere ett håndkle per seng. Alle rom har tregulv, med unntak av de to suitene. Husk å bestille samme romtype dersom dere vil bo ved siden av hverandre.

Familierom

På familierommene finner du to enkeltsenger samt to veggsenger som kan felles ut. Familierommene er på 20 m2, har eget bad og plass til én til fire personer. Her kan en familie på to voksne og to barn (under 15 år) nyte et deilig opphold på The Reef.

Sjørøverrom

Bestiller du sjørøverrom, fortsetter eventyret hele veien inn på rommet. Her har vi innredet i sjørøverstil, med dødningeskaller og piratbibliotek til barna – perfekt til barnefamilier som vil være med Jill og Jim på skattejakt. Rommene har to enkeltsenger og to veggsenger som kan trekkes ut, så her er det plass til én til fire eventyrlystne sjørøvere. Rommene har også et praktisk innredet bad med samme tema.


Femsengsrom

Femsengsrommene har separat soverom med to enkeltsenger, og i oppholdsrommet er det to veggsenger som kan felles ned, samt en sovesofa med mulighet til en ekstra soveplass. Her er det plass til en familie på én til fem personer.


Standardrom

Standardrommene er innredet med to enkeltsenger og et praktisk bad. Rommet er 20 m2 stort og har plass til én til to personer som vil ha et behagelig opphold på The Reef.


Superior-rom

De store rommene er på 30 m2 og har separat soverom med to senger samt et hyggelig oppholdsrom der dere kan slappe av mellom aktivitetene. Badet er velutstyrt, og på noen av superior-rommene er det badekar.


Suite

For dem som ønsker et mer eksklusivt alternativ, har The Reef to toppsuiter på 80 m2. Suitene har eget soverom med dobbeltseng og oppholdsrom med panoramautsikt over havnen. Begge suitene har boblebad og egen badstue. Suitene er innredet med heldekkende teppe.


Bestilling