I nærheten

Nedenfor kan du lese om de attraksjonene og severdighetene som finnes i nærheten – alt fra Palmestrandens bademuligheter til Skagen og Læsø. Bla nedover siden og les mer.

Nordsøens Oceanarium – Nord-Europas største akvarium

Opplev et gigantisk akvarium med 4,5 millioner liter vann. Utforsk stimer av havdyr, fra den glupske steinbiten til lekende seler og den godmodige månefisken. Bli med dykkerne ned i dypet når de mater haiene og andre fisker i det store akvariet.

Fun House

Fun House er et 1500 kvadratmeter stort lekeland for barn i alle aldre, med alt fra et stort myklek-område for de minste til spillkonsoller for de litt eldre. Når billetten er betalt, har dere fri adgang til hele anlegget, og her er det åpent i alle helger og skoleferier.


Bangsbo

Hele Bangsbo-området er vel verdt et besøk. En storslått kombinasjon av fantastisk natur, kulturopplevelser, historiske bygninger, familieaktiviteter, mat og mye mer. Bangsbo Hovedgård er innredet som et museum med blant annet lokalhistoriske utstillinger, en sjøfartssamling og en vognsamling.


Kruttårnet

Midt i Fredrikshavn ligger Kruttårnet, som ble åpnet for publikum i 1976 etter å ha vært flyttet til sin nåværende plassering. Gå ikke glipp av denne historiske bygningen, som er en opplevelse for alle.


Cloos-tårnet

I vannverkskogen ligger Cloos-tårnet, et landemerke i Fredrikshavn. Ta trappen eller heisen til tårnets utsiktsplattform. Fra toppen, som befinner seg 160 meter over havet, er det fantastisk utsikt over Fredrikshavn. Her fra ser du også øya Vendsyssel.


Knivholt

Knivholt Hovedgård er en enestående kulturinstitusjon med mange arrangementer og spennende opplevelser knyttet til historie, natur, kultur og arkitektur. Her blir det arrangert mange forskjellige aktiviteter, og bare de historiske omgivelsene gjør gården vel verdt et besøk.


Skagen

Bare 40 km fra Fredrikshavn ligger Skagen, som alltid er verdt en utflukt. Her kan du oppleve det helt spesielle lyset som bare finnes i Skagen, eller du kan ta med familien ytterst på odden Grenen og lytte til bruset der de to havene møtes. Her blir det arrangert aktiviteter året rundt, og de hvite strendene, som selvsagt er ekstra forlokkende på sommeren, strekker seg langs hele kysten.


Hirsholmene

Den lille øygruppen Hirsholmene ligger nord for Fredrikshavn og nås med en kort ferjetur fra kaien ved Frederikshavn Fiskeriauktion. Her venter en helt unik opplevelse i det fredete naturområdet, men også et historisk eventyr med bunkere fra andre verdenskrig.


Læsø

Læsø er Kattegats perle og byr på hyggelige opplevelser for alle. Uansett om du liker storslått natur eller kulturelle opplevelser har Læsø noe for deg. Her finner du museer, kirker, fantastiske naturområder samt mengder av aktiviteter hele året.


Fårup Sommerland

Lek og moro og sug i magen for alle aldre – Fårup Sommerland ligger ca. 55 km fra Fredrikshavn og er perfekt til en dagstur med familien. Her finner dere rutsjebaner, skattejakt og mye gøy både på land og i vannet.


Palmestranden

The Reef har flyttet Karibia til Fredrikshavn! Benytt anledningen og kombiner besøket i vårt tropiske miljø med en utflukt til Palmestranden i Fredrikshavn. Her finner du hvit sandstrand, palmer og eksotiske parasoller, så det er bare å slå seg ned i en av solsengene og nyte sydhavsstemningen – her i Fredrikshavn.


Bestilling