Restauranter

På grunn av gjeldende begrensninger gjelder bare take-away for restaurantene våre.

Etter en dags eventyr i badelandet blir man både sulten og tørst. Da venter The Reefs restauranter og barer med noe godt til alle aldersgrupper. Her serveres det alt fra enkle retter i strandbaren til karibisk buffé eller elegant treretters middag. Alt med et streif av Karibia.

Restaurantene

Vi ordner alt på The Reef: aktiviteter, god mat, familiekos, forretningsmiddager og romantiske middager for to. Stemningen er god, og det er god plass til både store og små på vår karibiske øy. Velg mellom salongen vår, de hyggelige barene eller den store familierestauranten Calypso.

Er det en rolig kveld utenom det vanlige dere er ute etter, kan restauranten Det Gule Pakhus by på et særpreget og rolig miljø samt en lekker meny med både klassiske retter og spennende nyheter.

Sundeck Pizza

I tilknytning til Sundeck Bar ligger vår lille pizzeria, der dere kan spise et raskt og godt måltid når sulten melder seg hos små og store sjørøvere. Her får du italiensk mat i karibiske omgivelser. På sommeren kan dere sitte ute og spise på det flotte soldekket.

Sundeck Pizza har en rekke lekre pizzaer til barn og voksne som vil ha en liten pause. Her får dere rask service og god mat som dere kan nyte i rolige omgivelser, inne eller ute. Enten dere kommer rett fra badelandet eller fra en byrunde i Fredrikshavn, kan dere både slukke tørsten og stille sulten på Sundeck

Calypso

Familierestauranten Calypso har naturligvis karibisk tema. Her er hele familien velkommen og kan kose seg i de tropiske omgivelsene, med herlig utsikt over badelandet. Vi serverer sunne og gode retter som er inspirert av det karibiske kjøkkenet, og vi har åpent alle dager i uken.


Det gule Pakhus

Om ni har fått ert lystmäte av skattjakter och vattenland bjuder The Reef in er att njuta av en läcker middag i vår nyrenoverade restaurang Det Gule Pakhus. Här serveras klassisk, god mat i lugn och trevlig miljö, oavsett om ni är ett större middagssällskap eller vill ha en stilla och romantisk parmiddag.


Bestilling