Bassengene

Eventyrbadet er foreløpig stengt, hotellet er åpent.
The Reef er ikke som andre eventyrbad. Selvsagt har vi både herlige basseng og vannrutsjebaner som gir deg sug i magen. Men allerede der slutter likhetene. The Reef er nemlig en helt egen, liten karibisk øyverden, og som sådan en riktig mystisk og eventyrlig verden. Her er det mye å utforske for både store og små – jungel, fosser og grotter. I vårt 1500 kvadratmeter store eventyrbad foregår det aktiviteter for alle i familien. Her kan du lese mer om de forskjellige badene og bassengene våre.

Thunder Bay

Det store bølgebassenget heter Thunder Bay. Her holder vannet 30 grader og er så langgrunt at selv små barn kan danse med sjørøveren Jill. Lenger ned i bassenget kommer du til fossen Infinity Falls, og her ruller bølgene under tropiske stormer og monsunregn.

Treasure Cave

I Treasure Cove fortsetter skattejakten, og de eldre barna kan dykke ned i det tre meter dype bassenget og lete etter gullmynter. Bassenget er 29 grader varmt, og inngangene ligger litt skjult oppe i fjellet, men fra den dype grotten kan du se ut over Thunder Bay – og de andre badegjestene kan kikke inn til de dykkende skattejegerne.


Smugglers Rush

Hvis du er en eventyrlysten sjørøver og fortsetter videre opp på fjellet, helt til topps, finner du den hemmelige jungelelven Smugglers Rush. På den andre siden av hengebroen starter den 80 meter lange rutsjebanen som slynger seg gjennom eventyrbadet og sender deg på en svimlende reise gjennom øyas indre. Tør du? Det kommer til å kile i magen!


Infinity Falls

Når du sitter i bassenget over fossen, har du utsikt over hele lagunen med Thunder Bay utstrakt under deg. Vannet holder 30 grader, og her kan du sitte og slappe av med en drink og nyte de tropiske omgivelsene og de behagelige calypso-rytmene.


Rainbow Spa

Over Lobster Bobs bar ligger det et deilig boblebad der du kan trekke deg tilbake når monsunregnet faller og tordenen buldrer over hele øya. I Rainbow Spa kan du nyte fargeglade bobler og 35-graders vann mens stormen langsomt trekker forbi og den karibiske kvelden tar over med musikk og fest på stranden. Et opplagt valg når du vil lene deg tilbake med en drink fra Lobster Bob.


Kids Crystal Hideaway

I barneavdelingen finner dere den magiske grotten vår, Kids Crystal Hideaway. Det er en gnistrende grotte, vakkert innrammet av den frodige jungelen på fjellet, der barna kan leke i det grunne vannet og utforske grotten. Vannet varmes opp til 32 grader, og her er det leker og andre morsomme aktiviteter for barna, mens foreldrene kan koble av i det herlige boblebadet i Jungle Spa midt imot – med fri sikt til hele barneavdelingen. Kids Crystal Hideaway er et av stedene der du kan treffe og leke med sjørøverne.


Jungle Spa

Oppe i jungelen finner du Jungle Spa – like overfor Kids Crystal Hideaway. Jungle Spa ligger i et koselig, lite hjørne av fjellet, omgitt av palmer. I Jungle Spa kan du slappe av og nyte boblene og det 35-graders vannet. Her kan foreldre sitte i fred og ro mens barna leker i det barnevennlige bassengområdet.


Starlight Spa

Det underjordiske boblebadet ligger dypt inne i fjellet, men i mørket glitrer stjernene og skaper perfekt stemning i Starlight Spa. Etter en lang dag med mange aktiviteter kan du lene deg tilbake her og nyte 35-graders vann som bobler opp rundt deg. I Starlight Spa hersker det fullstendig fred og ro under stjernene.


Devil's Wall

I utkanten av lagunen ligger det et mindre basseng der du kan utfordre din indre eventyrer på klatreveggen Devil’s Wall. Bassenget er varmet opp til 32 tropiske grader, og jakten på skatten fortsetter her, hvor du kan klatre oppover fjellsiden blant eksotiske jungelvekster – og falle rett ned i bassenget om du skulle mislykkes.


Sundeck Spa

På herlige Sundeck finner du vårt utendørs boblebad, Sun Spa. Bassenget holder 35 grader hele året, så her kan du slappe av og kose deg blant boblene uansett årstid. I Sundeck Bar kan du kjøpe en deilig mojito eller leskende øl, som du kan nyte i boblebadet eller i de behagelige sofaene mens du lytter til karibiske rytmer.


Sundeck

Hvis du svømmer gjennom den underjordiske kanalen, kommer du ut til det store utendørsbassenget på Sundeck, som blir varmet opp til cirka 29 grader hele året. Ta en tur med strømmen rundt bassenget, eller kos deg med en kald drink med eller uten alkohol. Bassenget har sitteplasser med innebygde bobler og en fontene, og når du hører Bob Marleys stemme over Sundeck, er det som om du svømmer inn i en tropisk stemning, sommer som vinter. Fra Sundeck er det også adgang til to deilige badstuer.


Bestilling