Barer

The Reef Hotel & Resort har flere barer med forskjellige tilbud. De voksne kan nyte en god øl, et glass vin eller kanskje en karibisk drink? Til barna finnes det naturligvis brus og annet godt.

Sundeck Bar

I Sundeck Bar råder det god og avslappet stemning, og det naturlige møtestedet ligger like ved inngangen til The Reef. Her kan dere slappe av med en god drink eller øl før middagen. Eller hvorfor ikke en lekker mojito som du kan drikke i boblebadet på Sundeck? Baren er åpen også etter at badelandet har stengt, og Sundeck er et deilig sted å koble av etter en lang dag med diverse aktiviteter.

Vi serverer spennende drikker til både barn og voksne, og her trives både familier som har vært i badelandet, og forretningsfolk som har pause mellom møtene.

Lobster Bob

I Lobster Bobs bar får du drikkevarer, snacks og lettere måltider i tropiske omgivelser – midt i badelandet. Lobster Bob har innredet baren med bilder og gjenstander fra reisene sine over hele verden. Og mens dere lurer på hvem denne Lobster Bob egentlig er, kan dere kose dere med kalde drikker – med eller uten alkohol – og stille den verste sulten med noe godt fra barmenyen.

Etter alle turene i vannrutsjebanen, dykking etter skjulte gullskatter og sjørøverleker trengs det påfyll av energi, og både små og store sjørøvere kan få seg noe godt å spise i Lobster Bobs bar. Det hører nesten til med en slurk rom på dekk, og barna kan nyte kalde drikker eller et mellommåltid før de kaster seg ut i bølgene igjen.


Calypso bar

Familierestauranten Calypso har også bar der du kan bestille drikkevarer før middag. Hele restauranten er innredet i karibisk stil, og du har fin utsikt over badelandet. Calypso har åpent alle dagene i uken.


Bestilling