Konferanse på The Reef

Velg Karibia i Fredrikshavn til bedriftens neste arrangement. Vår nye, enestående konferanseavdeling er innredet i karibisk stil, og alle møtelokalene har øy-utsikt. Her kan møtedeltakerne la kreativiteten blomstre og inspirasjonen flomme fritt, slik at møtet kan bli en unik og dynamisk opplevelse.

Vi kan tilby 14 fleksible og topp moderne gruppe- og konferanserom til alle slags møter, kickoff-samlinger, produktpresentasjoner og konferanser, så vel som VIP/executive-område med elegante designmøbler og et styrerom i tilknytning til en salong.

Hold møtet hos oss

I tillegg til vårt tropiske badeland The Reef med bølgeskvulp, musikk og palmesus har vi naturligvis også konferansefasiliteter til alle typer konferanser, møter, arrangementer og lignende.

Jamie Oliver på The Reef

I samarbeid med den britiske stjernekokken Jamie Oliver krydrer vi arrangementet ditt med god mat, kulinarisk inspirasjon og ny energi.

Utgangspunktet er Jamies entusiasme for sunn og enkel mat. Dere kan med andre ord glede dere til en smaksopplevelse utenom det vanlige – ved ankomsten, i pausene og under måltidene. Vi kaller det å ”skjemme bort sansene på en ny måte”. I løpet av dagen vil dere få små overraskelser når dere minst venter det.

FEED YOUR MIND


Bestilling