Calypso

Familierestauranten Calypso har naturligvis karibisk tema. Her er hele familien velkommen og kan kose seg i de tropiske omgivelsene, med herlig utsikt over badelandet. Vi serverer sunne og gode retter som er inspirert av det karibiske kjøkkenet, og vi har åpent alle dager i uken.

Til lunsj byr vi blant annet på småretter som hamburgere, salater og wraps, som dere kan spise mellom turene i badelandet. På kvelden kan dere forsyne dere fra en solid buffé med forretter av fisk og skalldyr og varmretter som jambalaya, chili con carne, helstekt gris, brasert lam og deilig entrecôte av kalv. Dessuten serverer vi et rikholdig utvalg av ferdige salater, spennende sauser, poteter og ris tilberedt i samsvar med karibisk tradisjon, og naturligvis vårt eget, hjemmebakte brød. På dessertbuffeen bugner det av lekre kaker, eksotisk fruktsalat og diverse toppinger.

Skal man orke å gå på skattejakt og danse hula-hula, trengs det mye energi, og vi har sørget for at det finnes mat til alle aldersgrupper i restaurant Calypso. Barna har selvsagt sin egen buffé. Her får de en rekke velkjente klassikere, som lasagne, kyllingklubber, pizza og selvsagt is til dessert. Like bak restauranten ligger lekerommet Skattehulen, der barna kan leke videre mens mamma og pappa spiser seg ferdig.

Frokostbuffé

Calypso står for serveringen av The Reefs lekre frokostbuffé hver morgen. Her kan dere fylle på energi og få en god start på dagen før aktivitetene starter.

Åpningstider

Frokostbuffé mandag–fredag kl. 6.30–9.30, lørdag og søndag kl. 7.00–10.00

Middagsbuffé fredag, lørdag og søndag og enkelte helligdager kl. 17.30–21.00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på

e-post: restaurant.thereef@scandichotels.com

tlf. +45 98 43 32 33

Bestilling