Bryllup

Bryllupsdagen er den dagen da alle ønsker skal oppfylles, slik at dere får den fantastiske dagen dere alltid har drømt om. Vi har omfattende erfaring med å arrangere den perfekte dagen, og vi skreddersyr det hele etter deres ønsker. De elegante, karibiainspirerte lokalene våre danner en flott ramme rundt den store dagen, og våre dyktige kokker setter sammen en perfekt meny til nettopp dere.

Allerede ved ankomsten til hotellet blir dere tatt godt imot, og The Reef hjelper dere med å gjøre bryllupsdagen til en fullkommen opplevelse. Toppsuiten vår kan anbefales til bryllupsnatten. Da får dere en romantisk og luksuriøs opplevelse med privat boblebad og badstue på rommet.

På The Reef får hele selskapet plass på hotellet, og alle har selvsagt adgang til alle fasilitetene. Gi gjestene en opplevelse for livet med mulighet til for eksempel å slappe av med en drink i boblebadet på Sundeck eller ta en rask runde i vannrutsjebanen. Vi kan tilby en annerledes vri på den tradisjonelle festen for dem som gjerne vil ha “det lille ekstra” på sin store dag.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på

E-post: thereef@scandichotels.com

Tlf: +45 98 43 32 33

Bestilling